Cypis & Marta Linkiewicz - Wesoły Autokar (Acapella)
06 Apr 2019, 21:25
Cypis & Marta Linkiewicz - Wesoły Autokar (Almost Studio Acapella)
KEY:
BPM:
LYRICS
[Intro: Cypis] Ryyyyyyyyj! Hahaha, Ej! Linki Master, Cypis Solo Mania Studio (Koluszki) Islands Studio (Inowrocław) I do tego Warszawa Tak się zaczyna zabawa, kochani! Jedziemy
[Zwrotka 1: Cypis] Jedźmy gdzieś, byle gdzie Dzisiaj bardzo mi się chce Ja już czekam na przystanku W lateksowym ubranku Zwalmy gumę za dziesięciu Ty królewna, a ja księciu Zostań dziś moją boginią W końcu jesteś fajną świnią Razem sobie pochrumchamy Czuję, że się dogadamy Nasz kierowca nic nie powie Skoro sam skończy w rowie
[Przed-Refren 1: Cypis] Chciałbym pojechać z tobą w Himalaje Zapytaj kierowcę czy tam autobus staje Jak nie stanie to ustanie Chcę mieć z Tobą dobrą banię Nie chcę wracać, wolę macać Nie chcę nigdy już zawracać (Nigdy w życiu)
[Refren: Cypis & Marta Linkiewicz] Dzisiaj gumy stopią się I kierowca o tym wie Dzisiaj gumy stopią się Ale w zapasie dwie O mój boże, wadafak! Byle żeby nie był flak Koła muszą sprawne być To silnik będzie wyć
[Zwrotka 2: Marta Linkiewicz] Bzykam jego dźwignię biegów Przyprowadził też kolegów Jeden duży, drugi mały To już jest przegięcie pały Myślą, że jadę na gapę Jeden z nich dostał w kuciapę Bo ja chamstwa to nie znoszę Zaraz sama go wyniosę Chcę autobus, nie beemkę Kocham czarną tapicerkę I do tego białe pasy To autobus pierwszej klasy Silnik ryczy, ostra jazda Chciałaby dobrze żyć każda Same chłopy i dwie baby Biało-czarni jak warcaby
[Refren: Cypis & Marta Linkiewicz] Dzisiaj gumy stopią się I kierowca o tym wie Dzisiaj gumy stopią się Ale w zapasie dwie O mój boże, wadafuk! Byle żeby nie był flak Koła muszą sprawne być To silnik będzie wyć
[Zwrotka 3: Cypis] Bez biletu, ja i ziomki Odpalmy dzisiaj rolki A Ty pogubisz lakierki Kręćmy się Szybcy i Wściekli Nie potrzeba navigation Patologia tererejszyn Prosto, szybko i konkretnie Pasażerki pełnoletnie
[Przed-Refren 3: Cypis] Koła autobusu dzisiaj się pokręcą Prawie kończy w rowie, ale szybko skręcą Duże oczy, szybkie nogi Odkurzamy nawet progi To autobus, nie melina Chociaż ją przypomina
[Przed-Refren 4: Cypis] Pet jest ogromny jak garb u wielbłąda Autobus jest dłuższy niż biała anakonda Jeszcze nie idziemy spać Pękła guma Twoja mać Dobrze, że są zapasowe Możesz mieć spokojną głowę
[Refren: Cypis & Marta Linkiewicz] Dzisiaj gumy stopią się I kierowca o tym wie Dzisiaj gumy stopią się Ale w zapasie dwie O mój boże, wadafak! Byle żeby nie był flak Koła muszą sprawne być To silnik będzie wyć