[Zwrotka 1] Mam w głowie prosty plan, kilka oddechów Choć biegam cały czas, dziś nie chcę stresu Powiadomienia, a ja tak myślę sobie Może jeden dzień [Przed-refren] Bez telefonów, wymówek Po co biegam jak w sumie nie lubię Gotowania, taksówek, chyba KFC zamówię Wiem, bawić się chcę Ty też, przecież dobrze wiem [Refren] Biorę łyk i luz Nabiera sensu każdy ruch Chcę lata coraz więcej Czuję ten smak Ulubiony shake od tak Gdy patrzysz teraz na mnie[Po-refren] Shake Shake Tak patrzysz teraz na mnie Shake (Shake) Tak patrzysz teraz na mnie[Zwrotka 2] Mogę tak cały czas, to już nieistotne Czy dobry miałam plan, jеst wszystko dobrze Ja rozmarzona cała, ty mówisz do mnie: "Lubię z tobą dni"[Przed-refren] Bez tеlefonów, wymówek Po co biegam jak w sumie nie lubię Gotowania, taksówek, chyba KFC zamówię Wiem, bawić się chcę Ty też, przecież dobrze wiem [Refren] Biorę łyk i luz Nabiera sensu każdy ruch Chcę lata coraz więcej Czuję ten smak Ulubiony shake od tak Gdy patrzysz teraz na mnie (na mnie)[Po-refren] Shake (o tak) Shake (o tak) Tak patrzysz teraz na mnie (na mnie) Shake (o tak) (Shake) (o tak) Tak patrzysz teraz na mnie