Był wiosenny,ciepły dzień dyskoteki szał Wzrok mój stan oczarowania właśnie miał Twe niebieskie oczy w me zagłębiały się Ja mówiłem ciągle nie
Długi czas, marzeniem o mnie żyłaś i Poczekałaś aż ja szansę dałem Ci To uczucie dużą moc i siłę ma Bo tak bardzo długo trwa
Zaufaj mi,ja chcę spełnić Twoje sny / W których co noc dręczę Cię, czy się zgodzą drogi dwie / W twej pamięci ciągle trwam, teraz szansę Tobie dam / Bo naprawdę kochasz mnie i ja potrzebuję Cię /x2
Teraz już przy sobie mnie całego masz Gdy spędzamy miło razem wolny czas Bo nie liczy się za oknem cały świat Gdy całujesz czule tak
W sercu mym wielką nadzieję ciągle mam By Twojego szczęścia rola którą gram Jak w tych bajkach nie kończyła nigdy się Kochać Ciebie tylko chcę
Zaufaj mi,ja chcę spełnić Twoje sny / W których co noc dręczę Cię, czy się zgodzą drogi dwie / W twej pamięci ciągle trwam, teraz szansę Tobie dam / Bo naprawdę kochasz mnie i ja potrzebuję Cię /x2