może to nie jestem ja może tak naprawdę chowam się w szafie maskę mam na każdy dzień może taka chcesz mnie znać ale to już czas aby pokazać twarz teraz mam nowe zasady, zaraz poznasz je
wiem że mnie zechcesz zbyt dobrze to znam jednym skinieniem na wyłączność ciebie mam jestem kim jestem, nie musze się bać chcesz /2x no to zobacz sam! wiem /2x tu i teraz start!
nowa, na wszystko już gotowa zmieniam czerń na biel pomimo ciągłych wojen wiem, ze do twojej novy nie dostosuję się nie, nie, nie
bez żadnych granic nie waham się taka niewinna nie jestem, nie ciągle silna mimo ran i wiem czego chcę nie powtórzę jeszcze raz dobrze słuchaj mnie
wiem że mnie zechcesz zbyt dobrze to znam jednym skinieniem na wyłączność ciebie mam jestem kim jestem, nie musze się bać chcesz /2x no to zobacz sam wiem /2x tu i teraz start!
nowa, na wszystko już gotowa zmieniam czerń na biel pomimo ciągłych wojen wiem, ze do twojej novy nie dostosuję się
tak wypełniam świat teraz tlen to ja przestrzeń cała drży odnalazłam nowy rytm za siebie wyrzucam ten niepokój, strach jest lepiej niż zawsze - kocham ten stan!
nowa, na wszystko już gotowa zmieniam czerń na biel pomimo ciągłych wojen wiem, ze do twojej novy nie dostosuję się