śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę twoich ust wysyłam sygnał w dal alfabet świateł tak łączy nas śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę twoich ust wysyłam sygnał w dal alfabet świateł tak łączy nas
mówię światłem lustro łapię wiązki jasne łuna zwabi w dali twój wzrok jak nocny motyl wpadniesz mi do rąk
nas dzieli miliony mil nas światłe dystans to nic wysyłaj sygnał z miejsc nam bliskich w migach ukrywam kod i tylko ty czytasz go tam
śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę twoich ust wysyłam sygnał w dal alfabet świateł tak łączy nas śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę
śnie, teraz śnie (śnie, teraz śnie wysyłam sygnał w dal, sygnał w dal)
mówię światłem jesteś dla mnie wszystkim zawsze kiedyś znajdę wspólny ląd latarni okiem jesteś dla mnie w sztorm
chwile ulecą jak wiatr czas dorysuję nam nie zasną nigdy w naszych oczach światła kiedy nie będzie już nic my blaskiem będziemy szli w dal
śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę twoich ust wysyłam sygnał w dal alfabet świateł tak łączy nas śnie, teraz śnie w kwiatach bzu chcę tylko chcę