Ref: Nie bądź taka cwana, jesteś już pijana siedzisz u mnie w domu po kryjomu. Sama tego chciałaś, do drzwi zapukałaś teraz nie rycz mała, tak to działa
Nie bądź taka cwana, jesteś już pijana siedzisz u mnie w domu po kryjomu. Sama tego chciałaś, do drzwi zapukałaś teraz nie rycz mała, tak to działa
1. Buja się w tłumie, dobrze kręcić umie nocna wyprawa, gruby balet taka sprawa! Lubi drinkować, przy barze zabalować, nocna libacja, będzie taka sytuacja!
Ref: Nie bądź taka cwana, jesteś już pijana siedzisz u mnie w domu po kryjomu. Sama tego chciałaś, do drzwi zapukałaś teraz nie rycz mała, tak to działa x2
2. Tańczy do rana, w ręku ma szampana Puka do domu i nie mówi nic nikomu nie śpi wariuje, ubranie swe zdejmuje rano taktyka ubiera się i szybko znika !
Ref: Nie bądź taka cwana, jesteś już pijana siedzisz u mnie w domu po kryjomu. Sama tego chciałaś, do drzwi zapukałaś teraz nie rycz mała, tak to działa x2