REFREN: A ja Ciebie tak kocham, Ty jesteś naj naj Swoje usta gorące tej nocy mi daj A ja Ciebie tak kocham, że ajajaj Czy to luty czy maj ,na gitarze mi graj.
Zwrotka I: Zatańczmy razem , wypijmy wino Ja chcę jednego, chcę być Twą dziewczyną I to nic złego, że zarabiasz niewiele, Nie pijesz whisky i jeździsz skuterem.
REFREN: A ja Ciebie tak kocham, Ty jesteś naj naj Swoje usta gorące tej nocy mi daj A ja Ciebie tak kocham, że ajajaj Czy to luty czy maj ,na gitarze mi graj.
Zwrotka II: I choć właściwie ja częściej mam rację, Ty lubisz jabłka, ja lubię pistację, Ja wciąż pamiętam, a Ty zapominasz, Nic nie gotujesz i często przeklinasz.
A ja Ciebie tak kocham, tak kocham uuu A ja Ciebie tak kocham, tak kocham uuu WSZYSTKIE ŁAPY W GÓRĘ!